Nieuwe single Nick van der Schee bevat dieperliggende boodschap!

Alleen de titel al, ‘Niemand spreekt jouw taal’, het verraadt een dieper liggende boodschap, en dat klopt! Verantwoordelijk hiervoor is de uit Twente afkomstige zanger Nick van der Schee. Het liedje gaat namelijk over zijn zusje en de problematiek rond het geboren zijn in het verkeerde lijf.

 

 

Zij groeide namelijk op als het -broertje- van Nick! De 27- jarige zanger wiens wieg in Oldenzaal stond maar die in Enschede woont, kreeg het levenslied met de paplepel ingegoten. Als jochie zong Nick aan de bar van het café van zijn ouders, dit genre maar wat graag mee.
Jeugdig als hij was debuteerde hij 15 jaar geleden in Café Rooie Nelis in de Amsterdamse Jordaan. Besmet met het levenslied virus wil Nick niets anders dan het publiek vermaken met uit het levengegrepen nummers. Na de singles ‘Wat er ook gebeurt’ en ‘Als ik jouw hart kan raken’, is ‘Niemandspreekt jouw taal’ een échte! Henny Thijssen schreef en componeerde deze zeer bijzondere en ingrijpende song, dat is geproduceerd door Maarten de Groot! Verscheurd door twijfels, voor de buitenwacht hou je je groot, want wie begrijpt jou nu? Immers.. niemand spreekt jouw taal!

 

‘Niemand spreekt jouw taal’ is een Rood-Hit-Blauw produktie en is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.