WENDY DE LAAT – IEDERE DAG

In ’t Zonneke in haar eigen Oosterhout presenteert Wendy de Laat op 23 juni a.s. haar allernieuwste single getiteld: ‘Iedere Dag’. Met Jeroen van Wijnen, Nick Koot en Mart Hoogkamer in de line-up, zal dat, een traditie ondertussen, weer een hele gezellige lancering gaan worden.

 

 

Brabantse Wendy heeft met haar stem, haar charme en looks én met haar eigen liedjes die zij sinds 2014 op de markt brengt, zeker al naam gemaakt in het circuit. Zo is haar eind november vorig jaar uitgebrachte single ‘Dans Heel Je Leven’ meer dan uitstekend ontvangen door zowel publiek als de radiozenders in heel ons land.

En dus werd gezocht naar een waardig opvolger. Wendy nestelde zich zoals vertrouwd bij Frank Verkooyen in The Boom! Music studio in Breda, om daar een opgefriste versie van een Nederlandstalige klassieker uit de tachtiger jaren op te nemen. De plaat bruist van gezelligheid en zal voor velen aanleiding zijn de dansvloer op te gaan zoeken! “Vandaag de videoclip opgenomen met m’n eigen ventje, dat belooft wat…”, zo liet Wendy onlangs enthousiast weten nadat ze, gestoken in een fraaie outfit uiteraard, haar nieuwe liedje ‘Iedere Dag’ van beelden had laten voorzien. Wendy zal met deze door Nationale Artiesten Parade uitgebrachte single wel weer eens net zo succesvol kunnen worden als met de voorganger!