Andy Bens komt met een heerlijk uptempo nummer

Met een heerlijke uptempo single getiteld; “Een nieuwe dag” is het Belgische zangtalent Andy Bens een hele nieuwe commerciële weg ingeslagen! Ondanks zijn jonge leeftijd timmert Andy al een tijdje aan de weg als zanger. Hij bracht een aantal singles uit en had hiermee zijn eerste successen.

 

Andy benaderde wederom Dave van Well ( Dutch Artist Music ) en vroeg hem om een gloednieuwe single te schrijven en produceren wat Andy al 15 jaar in zijn hoofd had zitten maar geen enkele producer zag dat zitten totdat hij het Dave liet horen en het een topnummer vond en produceerde de single in een vlotte en frisse stijl die precies bij hem past!

“Ik ben erg tevreden over het resultaat. Het is ’n supermooie single geworden!” zegt een enthousiaste Andy. Zijn nieuwe single heeft een hoog dansgehalte en heeft de titel; “Een nieuwe dag”. Over de tekst is ook goed nagedacht, zijn vader die kampt met een ongeneeslijke ziekte en 3 vrienden die Andy inmiddels verloren heeft, dus vandaar deze tekst met daarbij de boodschap om van elke “Nieuwe dag” te genieten. Tevens zal de single ook fysiek in een beperkte oplage te koop zijn via Andy.
Met deze nieuwe single heeft de sympathieke zanger Andy een heerlijke plaat met veel hitpotentie te pakken, die ongetwijfeld goed opgepakt zal worden door de radiozenders in Nederland en België natuurlijk!

Deze single werd is tevens te verkrijgen via de diverse downloadkanalen zoals Spotify, Deezer enz. Tevens is er een gave videoclip gemaakt bij deze single, bekijk het via Youtube !
Plugging en promotie : Jeanette de Wit www.artiestenpromotie.net