Ode aan Koos Alberts kon niet uitblijven!!

Het nummer “Ik zal je nooit vergeten” is een ode aan Koos Alberts en gezongen door John Melody (61) en Wesley Vermont (19) beiden grote fans van Koos Alberts.

Natuurlijk is dit niet zomaar gedaan, tijdens een optreden na het overlijden van Koos, verwonderde John zich erover dat er geen artiest was die als dankbetoon voor Koos een nummer zong van hem, want Koos Alberts mogen we zeker nooit vergeten. Koos Alberts stond 34 jaar geleden maar liefst 19 weken lang met dit nummer in de Nederlandse Hitlijsten, zoals we weten volgden er nog vele hits van hem. Toch bleef het stil na de dood van Koos op 28 september 2018, waarschijnlijk allemaal als eerbetoon aan hem. De 61 jarige John Melody die Koos kende van optredens in Torremolinos in Spanje en diverse optredens in het land, wilde dat het niet langer stil bleef en heeft met de 19 jarige zanger Wesley Vermont dit nummer als eerbetoon opgenomen als duet.

De productie is opnieuw gemaakt door Dave van Well van Dutch Artist Music, met een mooie accordeon klank erin van Rolus Karsen, gitaarwerk van Julian Souisa en koorwerk van Bianca Frieling & Dave van Well is deze productie erg mooi geworden en zelfs Joke Krommenhoek was ervan onder de indruk.