Nieuwe album Frank van Etten “Nostalgie Volume 2”

Het eerste “Nostalgie” album, dat Frank van Etten uitbracht in 2017, was een groot succes. Frank liet in 13 klassiekers een andere kant van zichzelf horen. Klein en kwetsbaar gezongen, met vooral met veel respect naar de vertolkers en inhoud van deze Nederlandstalige chansons.

Allemaal liedjes die uit het leven gegrepen zijn en bepalend voor zijn persoonlijke ontwikkeling als mens en artiest. Met “Nostalgie Volume 2” geeft Frank van Etten een vervolg aan het succes van zijn eerste exemplaar.

Nostalgie Volume 2
Met zijn tweede Nostalgie album trakteert Frank van Etten je op een muzikale reis terug in de tijd. Op dit album is Frank live te horen en wordt hij begeleid door Gregor Hamilton op piano. Dit keer zijn de prachtige nummers van toen niet alleen te horen, dankzij 10 videoregistraties van dit album, kan je ook visueel genieten van de prachtige liedjes. Geniet wederom van Frank’s vertolking, van de allermooiste Nederlandse klassiekers als: Kleine Jongen, Domino, Toen ik je zag, De liefde van je vrienden, Telkens weer en vele andere juweeltjes. “Nostalgie Volume 2” wordt onder label van Toekomst Music uitgebracht.

Studio Album
Momenteel werkt Frank van Etten aan een nieuw studio album. Dit album wordt een verzameling van zijn nieuwste liedjes, geproduceerd door John Dirne in de White Villa Studio’s te Hoofddorp. Naast het succesvolle nummer “Voor Jou”, dat hij speciaal voor zijn Melanie uitbracht, zal het album gevuld worden met nieuwe producties.

De liefde van je vrienden
De afgelopen periode heeft Frank steeds meer invulling gegeven aan zijn ‘3.0 toekomst’, zoals hij dat zelf noemt. Van ‘Frietje van Etten’ tot intensieve bokstrainingen, Frank vindt zijn geluk in kleine dingen en in de liefde van familie en vrienden. Wil je meegenieten van zijn dagelijkse bezigheden? Volg hem dan op social media. Op 29 juli is het nieuwe album “Nostalgie Volume 2” van Frank van Etten te downloaden en/of te beluisteren via Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen.

De eerste video die bij de release van het album verschijnt is ‘Kleine jongen’.