Oldenzaalse feestzanger Linders komt met nieuwe single ” Liefde van mijn leven”

Het is een van zijn favoriete nummers: ‘Als de morgen is gekomen’. Die dag van morgen, oftewel de toekomst, die gaat Tom Linders anders invullen. Niet meer als de Oldenzaalse Jan Smit, maar als Feestzanger Linders. „Klaar voor een nieuwe start, ik heb er zin in.”

Feestzanger Linders is begonnen met zingen in 2009 en zeker niet onopgemerkt. Hij werd gevraagd voor verschillende feesten groot en klein maar besloot toch in 2018 tijdelijk te stoppen, om uit te zoeken of zingen echt wel zijn roeping was. Nu is het 2020 en pakt hij de draad weer op, want na 2 jaar uit de roulatie te zijn geweest, is het tijd om zich voor de volle 100% te richten op zijn muziek, wat toch zijn grote passie blijkt te zijn. Dat doet hij dan met deze nieuwe single
“Liefde van mijn leven”
Vele Oldenzalers kennen feestzanger Linders, hij organiseerde eigen feestavonden zoals de Oldenzaalse avond en Hollandse feesten in de regio Twente.. Op het podium stond hij voor zijn gevoel veel te weinig. Tom Linders wás zo verknocht aan het podium. „Hier kijk”, zegt hij, en hij showt een foto op zijn mobieltje. Een foto van een zingende Linders tijdens het Boeskoolfeest. Genieten van een volle markt. Maar ook tijdens de Stoppelhaene in Raalte en tijdens het school- en volksfeest in Goor trad ik op voor duizenden mensen. Dat zijn echt hoogtepunten.
Ik wil dus weer feest maken veel optreden, alles zingen van Jannes tot Jan Smit en natuurlijk mijn eigen nummers
En ooit wil ik weer op de Boeskool staan, prachtig lijkt me dat, aldus een trotse Linders
Voor Feestzanger Linders mag de dag van morgen nu beginnen en dat doet hij dan met “Liefde van mijn leven”.